hírek - Veszprémben tetőtéri lakás eladó

Veszprémben tetőtéri lakás eladó

Kalmár téri, másfél szobás, tetőtéri, téglaépítésű lakás, kiváló tájolással, praktikus alaprajzi elrendezéssel, külön bejáratú szobákkal, alacsony rezsivel (B épületenergetikai besorolás) 10,5 millió Ft-ért eladó. Új nyílászárók, új kazán.
Tágas és világos nappali
 
 
A lakásban a nyílászárók nemrégiben kerültek cserére. Az összesen 5 tetőtéri ablak mindegyike jó minőségű hőszigetelő üvegezésű VELUX típusú billenő ablak, belső árnyékolóval. A dél-keleti homlokzaton lévő függőleges nyílászáró dupla üvegezésű, műanyag nyílászáró.
A lakásból nagyon szép panoráma nyílik még a Bakony vonulataira is.
Előnyként említhető a szinte egész napos benapozottság, amely téli időszakban a fűtési költség csökkenéséhez járul hozzá.


A WC, fürdőszoba, előszoba, konyha beépített bútorai, szaniterei állapota jó.
A kombi-cirkó gázkazán 3 éve került cserére, állapota jó. A lapradiátorok termosztatikus szelepe mellett egy termosztát is szabályozza a lakás fűtését, ennek is köszönhetően a lakás fűtési költsége alacsony.
A lakásban klímaberendezés kiépítésre került, bár a megfelelő számú nyílászárónak köszönhetően a legnagyobb nyári melegben is kellemes légmozgás biztosítható, így a lakás túlmelegedésétől csak zárt ablakok mellett kell tartani.
 
Térkapcsolatok:
 
 
Étkező:
 
 
Konyha:
 
 
Étkező (nagy méretű beépített szekrénnyel rendelkezik) és a világos előszoba:
 
 
Szoba:
 
 
Alaprajz:
 
Letölthető épületenergetikai tanúsítvány:  et20120641kalmar20.pdf 
vissza
publikációk könyvajánló Öko-Építőanyag Webáruház
© Kazinczy Gyöngyvér. Minden Jog fenntartva.