hírek - Fenntarthatósági Nap

Fenntarthatósági Nap

A Fenntarthatósági Nap egy rendhagyó szakmai konferencia és kiállítás, aminek fő célcsoportjai a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás.

Résztvevőknek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek tagjai, politikai szereplők, stb.) hívunk, akik szerintünk valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren.

Nagyon fontos, hogy ezen a rendezvényen ne a feszültség, ne az egymásra mutogatás legyen a fókuszban, hanem a megoldás. Igazán szakmai és pozitív üzenetekre lövünk. Témák tekintetében próbálunk az aktuális témákra és kérdésekre összpontosítani.

A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Olyan témák merülnek tehát fel, amiről nem csak beszélni lehet, hanem konkrétan tenni is érte már Magyarországon is.

Az esemény alcíme Felelősségvállalás = Pozitív Energia, és ez nem véletlen. Az egész nap során célunk a programokon kívül folyamatosan aktívan tartani és bevonni az idelátogatókat.
Merjen mindenki kérdezni, véleményt formálni, játszani. A fenntarthatóság egy olyan dolog, amit csak közösen tudunk sikerre vinni, így hát ez a nap is egy közösségi dologról kell, hogy szóljon. Tesszük ezt síppal, dobbal, Vj-vel, webriporterrel, játékkal és még sok minden mással.

Az első Fenntarthatósági Napra 2008. november 21-én került sor, és 2009-ben is megrendezzük, továbbfejlesztve az eddigi ötleteinket, vagy éppen a Ti ötleteiteket.

Gyertek el, nézzétek meg, próbáljátok ki, érveljetek, kérdezzetek, tanuljatok és ötleteljetek! De legfőképpen ÉLVEZZÉTEK!

További információ: http://www.fenntarthatonap.info/

vissza
publikációk könyvajánló Öko-Építőanyag Webáruház
© Kazinczy Gyöngyvér. Minden Jog fenntartva.