hírek - Energiahatékonyságot Magyarországnak!

Energiahatékonyságot Magyarországnak!

A 2015. március 5-én, 10:00 kezdettel  megrendezett sajtóeseményen mutatta be a MEHI az "Energiahatékonyságot Magyarországnak!" című szakmai javaslatcsomagot, amelynek célja a lakossági és vállalati energiahatékonyság ösztönzése a 2014-2020 között elérhető uniós források és egyéb kiegészítő intézkedések révén.

2015 és 2020 között az eddigi források duplája, mintegy évi 75 milliárd forint jut energiahatékonysági beruházásokra az új uniós forrásokból. Ez az összeg – kibővítve további hazai forrásokkal - akár évi 40-50 ezer lakás energetikai célú fejlesztését is szolgálhatja 2020-ig, jelentősen csökkenő lakossági rezsiköltségek, több tízmilliárdos költségvetési többlet, versenyképesebb KKV-k, megújuló középületek, csökkenő energiaimport mellett.

Az Energiahatékonyságot Magyarországnak! című javaslatcsomag működő energiahatékonysági programokat és alternatívákat mutat be - vitaindító céllal – az év tavaszától elérhető uniós források bevonására két szakmai szervezet, a MEHI és a HuGBC tollából.  

Az anyagot teljes terjedelmében elolvashatja weboldalunkon, a jobb alsó sarokban lévő zöld, pdf feliratú négyzetre kattintva.

Forrás:
www.hugbc.hu

PDF
vissza
publikációk könyvajánló Öko-Építőanyag Webáruház
© Kazinczy Gyöngyvér. Minden Jog fenntartva.