hírek - Csomagolásmentes bolt nyílt Veszprémben

Csomagolásmentes bolt nyílt Veszprémben

Nagyon fontosnak tartom, hogy egy környezet - és energiatudatos ház ne csak díszlet legyen, hanem a benne zajló élet minden eleme is illeszkedjen a fenntartható életmódhoz. Ezért követem, és adom közre örömmel azokat az üzleteket, vállalkozásokat, amelyek hozzásegítenek ehhez az életformához, amelyek abból élnek, hogy környezetünk terhein könnyítsenek. Veszprémi lakos lévén örömmel láttam, hogy Veszprémben is megnyílIK az első csomagolás mentes bolt! Sok áldást kívánunk a vállalkozásnak!

Feltöltő Pont

8200 Veszprém, Cholnoky u. 34.


Laczkó Boglárka vagyok, a Feltöltő Pont megálmodója.

Lassan három éve élünk Veszprémben a férjemmel Szabolccsal és időszerűnek éreztük, hogy megnyissuk a környezet- és emberbarát boltunkat ebben a csodás városban.

Természetgyógyászként alapvető számomra az egészséges táplálék és ezt szívesen juttatom el hozzátok, ötletekkel, receptekkel, gyors megoldások segítségével.

Életünk és háztartásunk a kezdetektől környzetkímélő, szemétcsökkentő és hála a jelen kor változásainkak, folyton tudunk valamit alakítani, javítani a szokásainkon. Az életmódunk számunkra annyira természetes és egyszerűen működtethető, hogy ezt szeretnénk megmutatni azoknak is, akiknek esetleg nehézséget okoz az életmódváltás vagy még barátkoznak a környezetbarát háztartással.

Segítünk elindulni az úton, ehhez helybe hozunk mindent és folyton bővítjük a kínálatunkat, hozzátok igazítva.

A nyitáskor a kezdő készletünk az elengedhetetlen dolgokat tartalmazza, természetesen helyi termelőktől, magyar gyártóktól, egyesületektől. Minden partnerünket be fogjuk Nektek mutatni, hogy Ti is közel érezhessétek magatokhoz Őket és fantasztikus termékeiket, hogy nyomon tudjátok követni, mit honnan szereztek be. Így bizonyosodhatunk meg a termékek magas minőségéről, ezzel támogatva egészségünket.

Jót eszünk, jól leszünk, a Földnek is jót teszünk.

Így leszünk Egységben a Természettel! :)

Tölsd fel a szervezeted tápanyagokkal, szeresd a földet amitől kapod ezeket!

Élj boldog életet! Ez kívánjuk mindenkinek!

Szeretettel várunk november végétől hétfőtől péntekig 09:00 és 18:30 között, szombaton 09:00 és 14:00 között!


https://www.facebook.com/feltoltopontveszprem/?__tn__=kCH-R&eid=ARDZamONGDfLO-SHetg4IJjSvvxFg72G9y1w-5RqSXEQN-oO_TOA-w3118YvLrrVh665gwqGlVfPKJRE&hc_ref=ARQDuckuwuTr5t4tKigS3Xt25L-eJIuG8qaCiWQhwlJTuiCM8zR7TB38pIBY-8WnIMA&fref=nf&__xts__[0]=68.ARDyI_--w0I0hTxLMslONYSvwkQb-demiOGtfz3XMlYSbkzHwscfIMzWjAvBrh3MIW-emdwXDuUGcimuOiNrUtM1axhzZNSt21pVPbnAfyZJyjJuXSJdihC69afqNQWbp1JQW0ZD4uDtGtgHZWvorGblz3_MpDfyHj-ei73LHIZW_HZP1kVCZicIj2AyEU4WzgAyNUAcriL12x_BrFiM-A8kqmWf0NctDwEpWFaMwuwVxO7m13-OlSfpT0KYFZ4J97tBuwGwIC9gXmVg2n9xjt85dvtSc7xcaCTjqg-ubEq4OEnfwsLwGTbKBU0sDn3bki-jZ-VlCdQPdJEz7OE_1HHAkncYzu77gd0DxvIC50UB5QeFkfDK3vL5yVV4YBPQvCrr2ipRThtPDiWtWT0Aoku4YKPdzyP9qOSuOQMImBnPXq-6wGA_PoGjZWJS8qEcaEkBpMeyXCSFW-xzkNkvk_6Lb5JHCkP6Qy-QBUKFhtjLnZz3o8f2zA

vissza
publikációk könyvajánló Öko-Építőanyag Webáruház
© Kazinczy Gyöngyvér. Minden Jog fenntartva.