hírek - Újra ZBR Klímabarát Otthon

Újra ZBR Klímabarát Otthon

A ZBR-EH 09 kódszámú pályázati felhívásra a 2010.06.16-i felfüggesztéséig benyújtott pályázatok előzetes feldolgozását követően – a maradék keretösszeg teljes felhasználása érdekében – a 2010.08.19 -től a rendelkezésre álló keret erejéig ismételten lehetőség van a pályázatok benyújtására.
 
A felülvizsgált keret becslés szerinti maradványa mintegy 400 millió Ft. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét arra, hogy a pályázati feltételek változatlanul hagyása mellett, a pályázati útmutatónak megfelelően, a szakmai értékelés során előnyben részesülnek a költséghatékonyabb, nagyobb fajlagos széndioxid-megtakarítást eredményező pályázatok.
A pályázati útmutató értelmében az ingatlan-nyilvántartás szerinti „tanya” megjelölésű ingatlannal is lehetséges pályázni  a kiírásban megjelölt támogatott tevékenységekre (hőszigetelésre, nyílászáró cserére, megújuló energiaforrások hasznosítására stb.).
A ZBR Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogram felfüggesztése és újbóli megnyitása között benyújtott pályázatok feldolgozása a fenti feltételek figyelembevételével történik meg.
 
Rézletekért hívjon a 06 20 800 9695-ös telefonszámon!
vissza
publikációk könyvajánló Öko-Építőanyag Webáruház
© Kazinczy Gyöngyvér. Minden Jog fenntartva.